weblapkészítés
weblapminták
weblapos


Szabadkézi Rajzaim:
Web-grafika

A web-grafika szó alatt értem azt az eljárás módokat ami a weblap megjelenésében közvetlenül részt vesz. Ide tartozik a weblap kinézete lógok animációk /gif, flash/ rajzok készítése.
A rajzok készülhetnek animátor programmal foto programmal, de a szabadkézi rajzok készítését is szeretem használni.
A legnépszerűbb napjainkban a gif és flash animációk
weblapkészítés


Munkáim:

www.nezdmegezt.uw.hu

 

weblapkészítés

”Az úszást nem lehet megtanulni szárazföldön”


E-mail címed:
Jelszó:

Regisztrálni  itt tudszweblapkészítésweblapkészítés
weblapkészítés
Budapest
www.weblapos.uw.hu
Telefon
0670 5444-507
weblapkészítés
weblapkészítés
weblapkészítésweblapkészítés

”Az úszást nem lehet megtanulni szárazföldön”

A weblapot az Ön igénye szerint kialakítom, megtervezem, igyekszem már az elején egy megfelelően illeszkedő ARCULATOT létrehozni az Ön vállalkozásához. Cél hogy az Ön tevékenységi köre rögtön szembetűnően felismerhető legyen, illeszkedjen esetleg a már meglévő névjegykártyájához, szórólapjához.
Budapesten születtem számítástechnikával 1986-óta foglalkozom.Számítástechnikai alapfogásokat, ismereteket a ZX-81 Commodore 64 személyi számítógépein kezdtem el. Ezeken, a gépeken először kisebb jatekprogramok írásával foglalkoztam és értem el kisebb-nagyobb sikereket. Programozási kézségemet a Basic nyelvel majd a gépkódú programozással alapoztam meg. Elért sikereim közül szeretném kiemelni egy animációs munkámat amit a szakképzési intézet támogatásával készült, és egy automata váltó és egy trapézkaros futómű animációját mutatja be. Napjainkban a html, php, visual basic, javascript, mysql programozási technikákkal foglalkozom és a weblapok tervezésében, fejlesztésében használom. A grafikus munkáimat az egyszerű szabadkézi munkától a rajzprogramokon keresztül az animátorprogramokig terjednek, illetve használom.

weblapkészítés weblapkészítés
weblapkészítés weblapkészítés
weblapkészítés