weblapos

webfejlesztés


Napjainkban a megszerzett tudás amit lehet hogy több év alatt értünk el sajnos nem végérvényű, azaz nem tudunk megélni belőle csak lehet hogy egy pár évig.

De miről is beszélek?

Rohanó világunkban a megszerzett tudás nem örök érvényű, ha lehet azt mondani a szavatossága lejár.......Új és Új technika jelenik meg a világban például 20-éve a számítástechnika a Commodore 64 számítógép megfelelő számítógépnek mondható volt, ha valaki ezzel dolgozott elég volt ennek a gépnek a paramétereit illetve programozási technikáját ismerni. Ma meglehetne belőle élni?

Lehetne vele hasznos programokat készíteni? Használják az emberek?

A válasz az, hogy nem is tudják az emberek egy része, hogy melyik ez a gép! Vagy aki ismeri, mosolyog rajta. A weblap készítése során vagy alkalmazásánál is elmondható hogy nem örök érvényű bizonyos idő múlva úgymond a szavatossága lejár.

 

Ahogyan az előbb említettem Új és Újabb technikák jelennek meg ehhez a mi weblapunknak mindig, ha lehet azt mondani naprakészen rendbe, kell lenni.

 

De miről is beszélek pontosan: Nagyon sok weblapböngésző létezik és meg kell állapítani, illetve tudni kell, hogy a weblapunk megjelenítésében bizonyos böngészők másképp viselkednek, illetve másképp jelenítik meg ugyan azt a weblapot. Illetve ha nem figyelünk oda, akkor előfordulhat, hogy bizonyos elemek a weblapon másképp fognak megjelenni más böngészővel nézve.

Sajnos ennek egyik tényezője, hogy a szabványokat bizonyos böngészők nem tartják be. Tehát lehet, hogy idővel fejlesztenünk kell a weblapunkat hogy minden böngészővel nézve megfelelően jelenjen meg a weblapunk.

 

Idővel vállalkozásonk bővülhet vagy módosúlhat.

 

Kevesen látogatják a weblapunkat.

Ez több tényező is befolyásolja. A weboldalunk keresőkre való optimalizálása hosszú távon a leghatékonyabb módszer de előfordulhat hogy nem megfelelően van beállítva vagy éppen a vállalkozásunk profilja változott meg. De az is okozhatja hogy a weblapunk nem rendelkezik megfelelő látványtervvel. Nincs olyan elemek elhelyezve a weboldalunkon ami ugymond csalogató lenne.

Idővel weboldalak igényelhet speciális megoldásokat. Például: hírek szerkesztése, on-line rendelés (webshop), on-line tartalommódosítás, termékkatalógus stb.


weblapos weblapkészítés weblapkészítés
weblapkészítés weblapkészítés
név
e-mail cím
tárgy

weblapkészítés

”Az úszást nem lehet megtanulni szárazföldön”


E-mailcímed:
Jelszó:

Regisztrálni  itt tudszweblapkészítésweblapkészítés weblapkészítés
Budapest
www.weblapos.uw.hu
Telefon
0670 5444-507weblapkészítés

”Az úszást nem lehet megtanulni szárazföldön”

A weblapot az Ön igénye szerint kialakítom, megtervezem, igyekszem már az elején egy megfelelően illeszkedő ARCULATOT létrehozni az Ön vállalkozásához. Cél hogy az Ön tevékenységi köre rögtön szembetűnően felismerhető legyen, illeszkedjen esetleg a már meglévő névjegykártyájához, szórólapjához.
Budapesten születtem számítástechnikával 1986-óta foglalkozom.Számítástechnikai alapfogásokat, ismereteket a ZX-81 Commodore 64 személyi számítógépein kezdtem el. Ezeken, a gépeken először kisebb jatekprogramok írásával foglalkoztam és értem el kisebb-nagyobb sikereket. Programozási kézségemet a Basic nyelvel majd a gépkódú programozással alapoztam meg. Elért sikereim közül szeretném kiemelni egy animációs munkámat amit a szakképzési intézet támogatásával készült, és egy automata váltó és egy trapézkaros futómű animációját mutatja be. Napjainkban a html, php, visual basic, javascript, mysql programozási technikákkal foglalkozom és a weblapok tervezésében, fejlesztésében használom. A grafikus munkáimat az egyszerű szabadkézi munkától a rajzprogramokon keresztül az animátorprogramokig terjednek, illetve használom.