weblapos

webfes megjelenítések


 

Napjainkban a táblagépek lassan átveszik a vezetést az asztali számítógépek és a laptop számítógépeivel szemben.

Ez azért van így, mert aki böngészni szeretne a világhálón a táblagéppel vagy okos telefonon keresztül könnyebben gyorsabban megtehetik akár otthon vannak vagy éppen úton van az ember. Felmérések szerint az emberek már a táblagépet vagy okos telefont használják inkább mint az asztali számítógépet vagy laptopjaikat.

Ezért nem mindegy, hogy milyen weblapot készíttet!

Hagyományosat vagy olyat, ami már úgymond lekezeli a táblagépet okos telefonokat. Ha hagyományos weblapkészítésnél maradunk akkor tudnunk kell, hogy ha a weblapunkat táblagépről vagy telefonról fogják böngészni nem megfelelően fog megjelenni.
A táblagépekben, okos telefonokban szereplő böngészők nem tudják ugyan abba a méretben megjeleníteni weblapunkat mint az asztali számítógépünk esetében.

De mit tehetünk akkor?

A
html5 programozási nyelvet ezért találták ki, mert ezeknek a problémáját lekezeli. Mindegy, hogy milyen eszközön fogják nézni a weblapunkat ugyan olyan tartalomat fog biztosítani weblapunk.

Napjainkban, az üzleti életben elengedhetetlenül fontos egy cég számára, hogy honlappal rendelkezzen. Bárki felveheti a világ bármely részén akár egy multinacionális vállalattal a versenyt. Az interneten mindenki ugyan olyan eséllyel Indul! Igen akár Ön is Tehát a vállalkozásának a sikeréhez az elsö lépés, hogy weblappal rendelkezzen. Gondoljon bele ez egy olyan eszköz, mely hatékony segítséget nyújt és dolgozik akkor is, amikor Ön már pihenéssel tölti a szabad idejét. A weblapkészítés tehát hosszútávú befektetés. Egy weboldal készítése pedig alapjaiban erre épül mivel, nem csak az értékesítésre szánt terméket vagy szolgáltatást népszerüsíti és mutatja be, hanem annak tartalmától függetlenül átfogó képet ad a termékröl illetve szolgáltatásról és a honlap tulajdonosáról is
weblapos weblapos
   név
e-mail cím
tárgy

weblapkészítés

”Az úszást nem lehet megtanulni szárazföldön”


E-mailcímed:
Jelszó:

Regisztrálni  itt tudszweblapkészítésweblapkészítés weblapkészítés
Budapest
www.weblapos.uw.hu
Telefon
0670 5444-507weblapkészítés

”Az úszást nem lehet megtanulni szárazföldön”

weblapkészítés
A weblapot az Ön igénye szerint kialakítom, megtervezem, igyekszem már az elején egy megfelelően illeszkedő ARCULATOT létrehozni az Ön vállalkozásához. Cél hogy az Ön tevékenységi köre rögtön szembetűnően felismerhető legyen, illeszkedjen esetleg a már meglévő névjegykártyájához, szórólapjához.
Budapesten születtem számítástechnikával 1986-óta foglalkozom.Számítástechnikai alapfogásokat, ismereteket a ZX-81 Commodore 64 személyi számítógépein kezdtem el. Ezeken, a gépeken először kisebb jatekprogramok írásával foglalkoztam és értem el kisebb-nagyobb sikereket. Programozási kézségemet a Basic nyelvel majd a gépkódú programozással alapoztam meg. Elért sikereim közül szeretném kiemelni egy animációs munkámat amit a szakképzési intézet támogatásával készült, és egy automata váltó és egy trapézkaros futómű animációját mutatja be. Napjainkban a html, php, visual basic, javascript, mysql programozási technikákkal foglalkozom és a weblapok tervezésében, fejlesztésében használom. A grafikus munkáimat az egyszerű szabadkézi munkától a rajzprogramokon keresztül az animátorprogramokig terjednek, illetve használom.