weblapos

linkepites


 

Ha már rendelkezünk weblappal, akkor megtettük az első lépést, hogy sikeresebbé válhasson vállalkozásunk.


Sajnos az a tény hogy már fent vagyunk a világhálón az Interneten Önmagába nem elég. A világhálón az Interneten a leendő ügyfeleinknek meg is kell találni bennünket ami nem egy könnyű feladat olyan mintha egy szénakazalban egy tűt keresnénk.

A linképítés ebben nyújt segítséget, hogy a leendő ügyfeleink célirányosan megtaláljanak bennünket.

Tehát összefoglalva: A Linképítés célirányosan esélyt ad, hogy ügyfeleink megtalálhassanak, és nem a véletlenre bízzuk, hanem a tudatos szervezésre.

A linképítés két jelentős célt szolgál a látogatók számának növelése és kereső pozíció javítás.

A linképítés a keresőoptimalizálás egyik fontos eleme (30%), segítségével ugyanis új látogatók százai és ezrei érkezhetnek weboldalunkra és a természetes találatok között is előkelőbb helyet szerezhetünk.

A linképítés során törekedjünk arra, hogy minél több weblapról mutasson hivatkozás a weboldalunkra. Természetesen nem csak a linkkapcsolatok mennyisége, hanem azok minősége is mérvadó.

A linkek elhelyezése emberi döntések alapján történik, így a Google a weboldalszerkesztők véleménye alapján dönti el, hogy adott oldal mennyire értékes. A Google értékelését a PageRank viszonyszám mutatja.

Ha oldalunkra hasonló témával foglalkozó, releváns weboldalakról hivatkoznak, akkor honlapunk biztosan hasznos információkat tartalmaz, így magasabb lesz PageRank értékünk és nagyobb az esélyünk, hogy jobb helyezést érjünk el a természetes találatok között.

A linképítés kifelé is működik. Gyakori, hogy a mi weboldalunkról is hivatkozunk más weboldalakra Törekedjünk arra, hogy minél kevesebb legyen a külső hivatkozás és azok releváns hivatkozások legyenek.név
e-mail cím
tárgy

weblapkészítés

”Az úszást nem lehet megtanulni szárazföldön”


E-mailcímed:
Jelszó:

Regisztrálni  itt tudszweblapkészítésweblapkészítés
Budapest
www.weblapos.uw.hu
Telefon
0670 5444-507weblapkészítés

”Az úszást nem lehet megtanulni szárazföldön”

A weblapot az Ön igénye szerint kialakítom, megtervezem, igyekszem már az elején egy megfelelően illeszkedő ARCULATOT létrehozni az Ön vállalkozásához. Cél hogy az Ön tevékenységi köre rögtön szembetűnően felismerhető legyen, illeszkedjen esetleg a már meglévő névjegykártyájához, szórólapjához.
Budapesten születtem számítástechnikával 1986-óta foglalkozom.Számítástechnikai alapfogásokat, ismereteket a ZX-81 Commodore 64 személyi számítógépein kezdtem el. Ezeken, a gépeken először kisebb jatekprogramok írásával foglalkoztam és értem el kisebb-nagyobb sikereket. Programozási kézségemet a Basic nyelvel majd a gépkódú programozással alapoztam meg. Elért sikereim közül szeretném kiemelni egy animációs munkámat amit a szakképzési intézet támogatásával készült, és egy automata váltó és egy trapézkaros futómű animációját mutatja be. Napjainkban a html, php, visual basic, javascript, mysql programozási technikákkal foglalkozom és a weblapok tervezésében, fejlesztésében használom. A grafikus munkáimat az egyszerű szabadkézi munkától a rajzprogramokon keresztül az animátorprogramokig terjednek, illetve használom.